Volcom STONE GORE-TEX

104 690 Ft
1501044037
 • Leírás
 • Technológiák
 • Értékelés (0)
 • Hozzászólások (0)

Leírás

Volcom STONE GORE-TEX

Volcom STONE GORE-TEX férfi sídzseki, amit síelésre és szabadidős tevékenységre egyaránt használhatsz. A GORE-TEX® technológiának köszönhetően vízállóságot és remek légáteresztést biztosít. Biztosan értékelni fogod a hónaljon lévő cipzáros szellőzést és a számos praktikus zsebet. A hüvelykujj-bújtatós belső ujjpasszé maximális védelmet kínál a hideg ellen. Hófogó öve megvéd a hó bejutásától.

 • hasított bőr állvédő a hideg és a becsípődés ellen
 • cipzáros szellőző a hónaljban
 • belső ujjpasszé hüvelykujj-bújtatóval
 • szemüvegzseb
 • hófogó öv
 • síp a főcipzáron
 • siltes kapucni

A termék paraméterei Volcom STONE GORE-TEX

Szín barna 90 %, fekete 10 %
Anyag 100 % poliészter
Szellőzés hónalj
Kapucni rögzített
Belső zseb 1 szemüvegzseb
Technológia GORE-TEX®

Technológiák

GORE-TEX®

A GORE-TEX® anyagok a GORE-TEX® membrán és fokozottan ellenálló textília laminálásával készülnek. 100%-os vízállóságukat a ragasztott varrások speciális technológiája biztosítja.

 

Hogyan működik a GORE-TEX® anyag

A funkcionális szövetek gyakori használat vagy mosás esetén rövid időn belül elvesztik funkcionalitásukat. Ez azonban nem érvényes a GORE-TEX® anyagokra, melyek garantáltan víz- és szélállók maradnak, és megőrzik légáteresztőségüket a termék teljes élettartama alatt.

 

Vízállóság

Ha meg szeretnénk érteni, hogy a GORE-TEX® membrán miért tökéletesen vízálló, vegyük szemügyre annak mikroporózus szerkezetét. A membrán pórusai kb. 20 000x kisebbek, mint egy vízcsepp, így a külső környezetből semmilyen nedvesség nem tud átjutni a membránon.

 

Szélállóság

Libabőr? Ez lehet, hogy a szél hűsító hatása miatt van, amikoris az átfúj az öltözéken, semlegesíti a meleget, és felborítja a test mikroklímáját. Hogy még a leghidegebb és legszelesebb időben is kényelmes legyen a síelés vagy hószánozás, a GORE-TEX® anyagok teljesen szélállóak.

 

Légáteresztés

Negyed csészényi verejték nyugalmi állapotban. Több, mint 4,5 csészényi izzadság intenzív terhelés esetén. Majdnem 17 csészényi verejték profi maraton során. Egy óra alatt ennyi izzadságot képes a test pára formájában termelni. A zavartalan kényelem érdekében túlmelegedés vagy hővesztés esetén az öltözék, cipő vagy kesztyű nem tarthatja magában a verejtéket, annak el kell párolognia.

Miért légáteresztők a GORE-TEX® termékek? Egyszerű fizika. A GORE-TEX® membrán pórusai 700x nagyobbak, mint a vízpára molekulája. Mivel a vízpára könnyen át tud hatolni a membránon, az anyag szárazon és kényelemben tart, ha épp kutyát sétáltatunk vagy maratont futunk.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés