Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Vans SK8-HI

16 490 Ft
2231097954
  • Leírás
  • Lookbook
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Vans SK8-HI

A Vans egy újabb oldschool modellje, amit egyenesen gördeszkázáshoz / longboardozáshoz teremtettek, de ugyanúgy hordható suliba és buliba is. Vans Sk8-Hi valódi velúr borítás. Vans cipőtalp ütéscsillapításra, és hogy jobban érezd lábad alatt a deszkát. A cipő biztonságot és kényelmet biztosít minden gördeszka-rajongó bokájának. A kényelemért minőségi EVA betét felel.
  • Vans logó a cipő oldalsó részén
  • tartós anyagból készült felső réteg
  • megerősített bokavédelem
  • megerősített sarok
  • tartós gumi talprész Waffle mintázattal

Vans Sk8 HI

Miért született meg a Vans SK8 „High“ kollekció? Azért, hogy a cipők párnázott magas szára segítsen megelőzni a gördeszkások bokasérüléseit. Ráadásul a lábujjak területe jól szellőzik, oldalt pedig bőrelemek vannak a hosszú élettartamért.

 

Annak ellenére, hogy a Vans SK8 Hi kollekció modelljeit sportoláshoz tervezték, rövid időn belül az amerikai punk és rock együttesek, valamint azok követőinek elengedhetetlen lábbelije lett. Gang Green, Suicidal Tendencies, Alexa Chung, Kaney West, Steve Nash… Mindannyian imádják. Te hogy állsz vele?

A termék paraméterei Vans SK8-HI

Felsőrész 100% velúr
Cipőtalp gumi

Lookbook

Vans – tegnap, ma, örökké

Deszka nélkül olyan vagy, mintha nem lenne kezed, s a Vans márka nélkül pedig nem boldogul outfited. Röviden, ez egy stílus mindenkinek, akik csak Vans tornacipőt hordanak, s itt-ott refreshelik deszkás szekrényüket ennek a love brandnek pár új kollekciós ruhadarabjával.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés