Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Vans COMFY CUSH OLD SKOOL

29 890 Ft
2231098049
29 890 Ft ÁFA-val
  • Leírás
  • Technológiák
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Vans COMFY CUSH OLD SKOOL

Fekete színű Vans UA OLD SKOOL női sportcipő klasszikus Vans csíkkal díszítve az oldalán. Nem csak univerzális külseje pazar, de komfortos is. A Comfy Cush kivitelezésű cipők ugyani még kényelmesebbek, a sarok és a boka körül megerősítettek.  Viseld munkába, bevásárlásra, ez a lábbeli mindenhol kényelmes viseletet biztosít. Légy Vans tetőtől talpig!

  • rövidszárú kialakítás kultikus Vans csíkkal a cipő oldalsó részén
  • klasszikus fűzőrendszer fűzővel
  • tartós felsőrész
  • tartós gumi cipőtalp Waffle mintázattal
  • megerősített sarok és boka körüli rész

Vans Old Skool

A Vans Old Skool kollekció 1977-ben „Style 36“-ként debütált, és a cipők odalán már akkor megtalálható volt az ikonikus Vans hullámvonal. Ezeknek a Vans tornacsukáknak köszönhetően a cipők a személyiség egyik kifejezőjévé váltak, melyeket híres és kevésbé ismert emberek is bátran felhúztak. Például a punk rock legenda, Henry Rollins, vagy az akciódús sportokat kedvelő Julien Stranger, de Dakota Roche is ezeket az egyedülálló Vans cipőket hordta. Te is bátran viselheted!

Vans Comfy Cush

A legendás Vans márka hű klasszikus modelljeihez, de az innovációkat sem utasítja el. Ilyen ez a ComfyCush technológia is, mely hihetetlenül komfortos, puha cipőtalpat jelent, hogy lábad pihe-puha kényelemben legyen, lépteid pedig pillekönnyűek legyenek… Lehet, hogy kicsit túlzásnak hangzik, de abban biztos lehetsz, hogy a ComfyCush kollekció darabjainak kényelmével nem fogsz tudni betelni!

A termék paraméterei Vans COMFY CUSH OLD SKOOL

Felsőrész textil
Cipőtalp gumi
Technológia ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Technológiák

ULTRACUSH™ LITE CUSHIONING

Ultrakönnyű és alacsony profilú CMEVA hab cipőtalp a Vans ULTRACUSH™ LITE, anatómiailag formált a gyors és hatásos ütéscsillapítás végett. Természetes komfortot kínál járás közben. 

- csökkenti a súlyát és nagyobb kényelmet biztosít

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés