Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Under Armour CHARGED AURORA

20 690 Ft
116752
  • Leírás
  • Technológiák
  • Méretválasztás
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Under Armour CHARGED AURORA

Under Armour CHARGED AURORA női edzőcipő, ami maximális komfortot kínál könnyű és légáteresztő anyagának köszönhetően. Kifejezetten női lábra tervezett. A konstrukcióban felhasznált TPU fólia a cipőbe zárja a lábat és növeli a légáteresztést. Charged Cushioning® technológiával készült köztes talprész préselt habszivacsot alkalmaz a ütések optimális csillapításához. A teljes gumitalp maximális ellenállást kínál több irányban tapadó mintájával.

  • aerodinamikus szabás
  • kifejezetten női lábra tervezett
  • gumitalp
  • tartós kivitelezés

Charged

A termék paraméterei Under Armour CHARGED AURORA

Felsőrész textil
Köztes talprész Charged Cushioning®
Cipőtalp gumi
Talajfogás típusa neutrális
Technológia CHARDED CUSHIONING

Technológiák

CHARDED CUSHIONING

Egyedülálló habréteg, mely minden lépésednél visszaadja az energiát. Ütközésnél nem csak csillapít, de elnyeli az energiát és a következő visszaverődésnél visszaadja azt.

Méretválasztás

A megfelelő méret kiválasztás cipők esetében kulcsfontosságú. Ha a méretre kattintasz, a felette lévő sorban megjelenik, hogy más számozásban milyen méretnek is felel meg. Amennyiben a méret átszámítása nem érhető el, legjobb, ha azt az EU méretet választod, amit rendszeresen viselni szoksz. A méretezés gyártónként eltérő lehet. Sajnos nem létezik egységes mérettáblázat. Ha több számazás is fel van tüntetve, akkor CM (MP, JPN) méret alapján is tájékozódhatsz, ami ennél a konkrét márkánál a méretnek megfelelő AJÁNLOTT TALPHOSSZAT jelöli. Ne feledd, ez akár modellenként változhat.

 

Útmutató talpméréshez

 

 

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés