The North Face MCMURDO PARKA M

122 690 Ft
1166044895
  • Leírás
  • Technológiák
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

The North Face MCMURDO PARKA M

Kidolgozott, nagyon meleg The North Face MCMURDO PARKA tollkabát hosszított szabással, ami a DryVent™ technológiának köszönhetően nem ázik át. A kabát számos funkciós és tágas zsebbel ellátott. Elülső zsebeihez két úton férhetsz hozzá, kézmelegítő zsebe szegőpánttal ellátott. Eltávolítható szőrme, eltávolítható kapucni, összehúzható alsó szegély.

  • DryVent™ technológiájú vízálló anyag
  • eltávolítható szőrme
  • alsó szegélye összehúzható

A termék paraméterei The North Face MCMURDO PARKA M

Szín fekete 90 %, fehér 10 %
Anyag 100% nylon / 73% pamut, 27% twill 2L DryVent™ nylon
Hőszigetelés tolltöltet 550 cuin
Kapucni eltávolítható
külső zseb 3 (2x oldalsó, 2x mellkas, 1x kézmelegítő)
Technológia LIBAPEHELY, DRYVENT™

Technológiák

LIBAPEHELY

A libapehely még mindig az egyik legjobb szigetelőanyag, amit leginkább a téli expedíciós hálózsákokban töltetként használnak. Megfelel a könnyűségre és összenyomhatóságra vonatkozó legmagasabb követelményeknek, valamint minimalizálja a nedvességfelvételt. A pehelytoll hőszigetelő tulajdonsága a barázdált felületnek köszönhető, ahol a mikroszkopikus sugarak közötti üregekben levegő halmozódik fel. A pehelyhez általában apró tollakat is kevernek.

DRYVENT™

A DryVent™ külső réteg vízálló és véd a súrlódásoknál, még a belső szövetek levezetik a nedvességet a külső szövetekhez. A végeredmény egy egyedi vízálló, légáteresztő technológia, mely biztosítja a szárazságot, mint az anyag belső és külső oldalán egyaránt.

  
DryVent™ 2L
 
A DryVent™ 2L anyag, vegyülete a poliuretán (PU) bevonatnak és a hálós szerkezetű belső résznek, mely egy részben védőréteg is a bőr és a DryVent™ 2L technológia között, és így megnöveli az élettartalmát.

DryVent™ 2.5L
 
A DryVent™ 2.5L egy poliuretán (PU) bevonatú anyag, melynek belső felülete speciális nyomtatott mintával módosított, ennek egyik funkciója a tapadás megakadályozása. A 2.5L technológia segít a testtől távol tartani a DryVent™ bevonatot.

A DryVent™ 3L, poliuretán (PU) bevonat segítségével jött létre a belső szőtt védő rétegnél, mely növeli a DryVent™ 3L ellenálló képességét és védő réteget biztosít a bőr és a DryVent™ bevonat között.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés