The North Face MCMURDO PARKA M

Férfi tollkabát T0A8XZJK3 - 1166044895

nem értékelt
értékelés: 0
  • Leírás
  • Specifikumok
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés
  • Diszkusszió

Leírás

The North Face MCMURDO PARKA M

Kidolgozott, nagyon meleg The North Face MCMURDO PARKA tollkabát hosszított szabással, ami a DryVent™ technológiának köszönhetően nem ázik át. A kabát számos funkciós és tágas zsebbel ellátott. Elülső zsebeihez két úton férhetsz hozzá, kézmelegítő zsebe szegőpánttal ellátott. Eltávolítható szőrme, eltávolítható kapucni, összehúzható alsó szegély.

  • DryVent™ technológiájú vízálló anyag
  • eltávolítható szőrme
  • alsó szegélye összehúzható

Specifikumok

A termék paraméterei The North Face MCMURDO PARKA M

Anyag 100% nylon / 73% pamut, 27% twill 2L DryVent™ nylon
Hőszigetelés tolltöltet 550 cuin
Kapucni eltávolítható
külső zseb 3 (2x oldalsó, 2x mellkas, 1x kézmelegítő)
Technológia LIBATOLL, DRYVENT™

Felhasznált technológia

LIBATOLL

A libapehely még mindig a legjobb szigetelőanyagként van nyilvántartva. Leginkább a téli expedíciós hálózsákokba alkalmas, ahol a könnyedség és az összenyomhatóság legmagasabb igényeit tartják szem előtt, ugyanakkor a nedvesedés lehetősége minimalizálva van. Hőszigetelő tulajdonságai a pehelytoll egyenetlen felszínén helyezkednek el, ahol az üregek mikroszkopikus sugaraiban akkumulálódik a levegő. A pehelytollba általában tollat is kevernek.

DRYVENT™

A DryVent™ külső réteg vízálló és véd a súrlódásoknál, még a belső szövetek levezetik a nedvességet a külső szövetekhez. A végeredmény egy egyedi vízálló, légáteresztő technológia, mely biztosítja a szárazságot, mint az anyag belső és külső oldalán egyaránt.

  
DryVent™ 2L
 
A DryVent™ 2L anyag, vegyülete a poliuretán (PU) bevonatnak és a hálós szerkezetű belső résznek, mely egy részben védőréteg is a bőr és a DryVent™ 2L technológia között, és így megnöveli az élettartalmát.

DryVent™ 2.5L
 
A DryVent™ 2.5L egy poliuretán (PU) bevonatú anyag, melynek belső felülete speciális nyomtatott mintával módosított, ennek egyik funkciója a tapadás megakadályozása. A 2.5L technológia segít a testtől távol tartani a DryVent™ bevonatot.

A DryVent™ 3L, poliuretán (PU) bevonat segítségével jött létre a belső szőtt védő rétegnél, mely növeli a DryVent™ 3L ellenálló képességét és védő réteget biztosít a bőr és a DryVent™ bevonat között.

Értékelés

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Diszkusszió

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés