Salomon MUDSTONE MID W GTX

Női gyalogló cipő L39172500

értékelték 3 vásárlók
értékelés: 9
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (3)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

Salomon MUDSTONE MID W GTX

Salomon MUDSTONE MID W GTX női univerzális cipő különböző outdoor tevékenységekre. A GORE-TEX® membrán légáteresztő és vízálló.
 • Az OrthoLite® talpbetét száraz és egészséges környezetet valamint jobb rugalmasságot biztosít a lábnak
 • sarokvédelem - biztosítja a stabilitást, és védi a láb hátsó részét
 • sárral és nedvességgel szembeni védelem a cipő teljes alsó részén
 • szintetikus védelem az orrnál
 • Sensifit™ a kényelemért és a védelemért

A termék paraméterei Salomon MUDSTONE MID W GTX

Köztes talprész átformázott EVA hab
Cipőtalp gumi
Membrán GORE-TEX
Súly 354 g
Technológia CONTAGRIP®, GORE-TEX®, EVA, ORTHOLITE®

Felhasznált technológia

CONTAGRIP®

A Contagrip® cipőtalp a legújabb technológiákkal készül, hogy a legtökéletesebb tapadást és elrugaszkodást biztosítja minden körülmény között. Tökéletes összhangban van az ideális tapadás és a tartósság.

GORE-TEX®

A GORE-TEX® anyagok a GORE-TEX® membránunk és ellenálló textília laminálásával keletkezett. A 100% vízállóságot a ragasztott varratok technológia biztosítja.

Hogyan is működik a GORE-TEX® anyag

Hasonló funkciós textília gyakori mosás, vagy igényes használat után hamarosan elveszíti a funkció hatását. Ez nem érvényes a GORE-TEX® anyagokra. Garantálva van a vízálló, szélálló és légáteresztő tulajdonságai a ruházat teljes élettartama alatt.

Vízállóság

Ha, meg akarja érteni, hogy a GORE-TEX® membrán miért tökéletesen vízálló, nézze meg a GORE-TEX® membrán mikropórusú szerkezetét. A membrán pórusai kb. 20 000 szer kisebbek, mint a vízcsepp, tehát a membránon keresztül a víz nem jut keresztül a külső környezetből.

SZÉLÁLLÓ

Libabőrös? Lehet, hogy ez pont azért van, mert a szél átfúj az öltözetén. Úgy jön létre, hogy a hideg levegő beáramlik az öltözet alatt, és kitolja a meleget s megbontja a test mikroklímáját.

Ahhoz, hogy korlátlanul síeljen, snowbordozzon még a leghűvösebb, legszelesebb időjárásban segít a szélálló GORE-TEX® textília.

LÉGÁTERESZTÉS

 Negyed csésze izzadság nyugodt állapotban. Több, mint 4 ½ csésze izzadság megterhelés estén. 17 csésze izzadság professzionális maratonnál. Ennyi izzadságot képes a test egy óra alatt képezni pára formában.

Túlmelegedés, vagy hő elillanással ne legyen megzavarva a kényelem, ezért az izzadságnak nem szabad a ruha alatt, cipőben, kesztyűben maradnia, hanem el kell párolognia.

Miért kiváló légáteresztők a GORE-TEX® termékek? Ez egyszerű fizika! A GORE-TEX® membrán pórusai 700szor nagyobbak, mint a vízgőz molekulái. Ezért az izzadság könnyen elpárolog, biztosítva van a száraz, kellemes érzet, miközben mindegy, hogy mit csinál, kutyát sétáltat, vagy épp maratoni távot fut. 


EVA

Pórusos szerkezetű anyag, mely alacsony súllyal kiváló ütéscsillapító. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

A legelterjedtebb köztes talprész típus. 


ORTHOLITE®

Az OrthoLite® betét, kombinálja a speciális Ortholite® habot és az EVA sarokrészt. Száraz, természetes környezetet biztosít a lábaknak és nagyobb rugalmasságot. Tartós használat után sem okoz csalódást. Újrahasznosított gumiból készült, s így egyben természetbarát is.

Értékelés (3)

Teljes értékelés

3

termék értékelése

2
0
1
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

 • Marie - 13:15 11. 3. 2018


 • JanKa - 14:59 29. 11. 2016


 • Lucie - 13:40 21. 10. 2016


Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés