Salomon KAINA MID GTX

25 019 Ft
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

Salomon KAINA MID GTX

A Salomon KAINA MID GTX női téli cipő könnyű és kényelmes tél eleji sétákra. A cipő vízhatlan és melegít a GORE-TEX® anyagból készült hőszigetelésnek köszönhetően.
 • textilbélés
 • az EVA habból kivágott talpbetét könnyed rugalmasságot biztosít, és megkönnyíti a cipő felvételét
 • szintetikus védelem az orrnál
 • hab a saroknál
 • speciális női dizájn
 • bevarrt nyelv - szövet köti össze a nyelvet a felsőrésszel, ezáltal megakadályozza, hogy szennyeződések, kavicsok kerüljenek a cipőbe
 • Climatherm HD™ szigetelés -18 °C-ig
 • C
 • a jelzett súly 5,5 UK méretnek felel meg

A termék paraméterei Salomon KAINA MID GTX

Felsőrész vízálló szintetikus anyag 
Hőszigetelés Climatherm HD™
Köztes talprész injektált EVA hab
Cipőtalp gumi
Membrán GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear
Súly 390 g
Technológia GORE-TEX®, GORE-TEX® INSULATED COMFORT, WINTER CONTAGRIP®

Felhasznált technológia

GORE-TEX®

A GORE-TEX® anyagok a GORE-TEX® membránunk és ellenálló textília laminálásával keletkezett. A 100% vízállóságot a ragasztott varratok technológia biztosítja.

Hogyan is működik a GORE-TEX® anyag

Hasonló funkciós textília gyakori mosás, vagy igényes használat után hamarosan elveszíti a funkció hatását. Ez nem érvényes a GORE-TEX® anyagokra. Garantálva van a vízálló, szélálló és légáteresztő tulajdonságai a ruházat teljes élettartama alatt.

Vízállóság

Ha, meg akarja érteni, hogy a GORE-TEX® membrán miért tökéletesen vízálló, nézze meg a GORE-TEX® membrán mikropórusú szerkezetét. A membrán pórusai kb. 20 000 szer kisebbek, mint a vízcsepp, tehát a membránon keresztül a víz nem jut keresztül a külső környezetből.

SZÉLÁLLÓ

Libabőrös? Lehet, hogy ez pont azért van, mert a szél átfúj az öltözetén. Úgy jön létre, hogy a hideg levegő beáramlik az öltözet alatt, és kitolja a meleget s megbontja a test mikroklímáját.

Ahhoz, hogy korlátlanul síeljen, snowbordozzon még a leghűvösebb, legszelesebb időjárásban segít a szélálló GORE-TEX® textília.

LÉGÁTERESZTÉS

 Negyed csésze izzadság nyugodt állapotban. Több, mint 4 ½ csésze izzadság megterhelés estén. 17 csésze izzadság professzionális maratonnál. Ennyi izzadságot képes a test egy óra alatt képezni pára formában.

Túlmelegedés, vagy hő elillanással ne legyen megzavarva a kényelem, ezért az izzadságnak nem szabad a ruha alatt, cipőben, kesztyűben maradnia, hanem el kell párolognia.

Miért kiváló légáteresztők a GORE-TEX® termékek? Ez egyszerű fizika! A GORE-TEX® membrán pórusai 700szor nagyobbak, mint a vízgőz molekulái. Ezért az izzadság könnyen elpárolog, biztosítva van a száraz, kellemes érzet, miközben mindegy, hogy mit csinál, kutyát sétáltat, vagy épp maratoni távot fut. 


GORE-TEX® INSULATED COMFORT

Kellemes, száraz meleg

GORE-TEX® Insulated Comfort cipői megvédik a lábait, és kellemes, száraz melegben tartja még igen alacsony hőmérsékletnél is. Úgy volt tervezve, hogy egésznapi kényelmet biztosítson hideg éghajlati viszonyoknál, s mindezt esőben, hóban és jégen is.

- különféle hőszigetelésű termékek, az optimális hőmérséklet végett a cipőn belül

- optimális légáteresztés és hőszigetelés kombinációja a lábat melegen és szárazan tartja hidegben és esőben

- a cipők tartósan vízállóak, és ezért a külső környezetből nem engedik át a nedvességet

A cipők összes komponense (bőr, textília, fűző, cérnák, hab bélések), és az egész szerkezetének fontos a tökéletes összehangolása és a rendszeres minőség-ellenőrzése. 


WINTER CONTAGRIP®

A megfelelő elemek tökéletes kombinációja, mint például a geometriai lamellák és a megfelelő sűrűség, amelyek együtt tökéletes tapadást biztosítanak a hó és a jeges felületen.


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés