Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Reebok AZTREK

34 090 Ft
2231098057
  • Leírás
  • Technológiák
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Reebok AZTREK

Reebok AZTREK szabadidőcipő, melyet a 90-es évek modellje ihletett, most új kiadásban mutatkozik meg. Felsőrésze légáteresztő háló és ellenálló szintetikus átfedések kombinációja. EVA köztes talprésze minden ütést csillapít, gumitalpa pedig garantálja a maximális tapadást.

  • légáteresztő felsőrész
  • gumitalp a jobb tapadásért
  • klasszikus fűzőrendszer
  • minőségi kidolgozás

Reebok Aztrek

A Reebok Aztrek cipőkben lábaid tökéletes kényelemben lesznek. Hogy lehetséges ez? Hát úgy, hogy a HEXALITE technológia hatszögletes párnáinak és az EVA középtalpnak köszönhetően lépteid könnyedék lesznek. Nyakadba akarod venni a várost, vagy munkába/suliba kell menned? Ezt csakis ezekben a komfortos és trendi Reebok cipőkben tedd!

A termék paraméterei Reebok AZTREK

Felsőrész hálós szerkezet, szintetikus anyagok
Köztes talprész EVA, HEXALITE
Cipőtalp gumi
Technológia EVA, HEXALITE

Technológiák

EVA

Pórusos szerkezetű anyag, mely alacsony súllyal kiváló ütéscsillapító. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.

A legelterjedtebb köztes talprész típus. 


HEXALITE

A Hexalite egy ultrakönnyű technológia az ütések elnyelésére és csillapítására. A Hatszögletű HEXALITE szerkezet a repülőgépiparból származik, ahol a repülőgép törzsét gyártják így. A méhkaptár forma egyes üregei levegővel vannak megtöltve, s így csökkenti a talajfogásnál keletkezett ütéseket akár 25% a hagyományos EVA habbal szemben, amiben a HEXALITE van beépítve. Az egyes üregek nagysága (általában 5-8 mm) megterheléstől és sporttól függ. Minél megterhelőbb egy sport annál nagyobbak az egyes üregek. Egy-két üreg kiszakadása, nincs hatással az ütéscsillapításnál. Leggyakrabban használatos fitnesz, futó és kosárlabda cipőknél. A női fitnesz cipőkben általában a cipő elején van beépítve. A köztes talprész szerkezet a HEXALITE-nek köszönhetően könnyebb


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés