Reebok AZTREK

18 190 Ft
DV4276 - 2233050236_White_5
  • Leírás
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés (0)
  • Diszkusszió (0)

Leírás

Reebok AZTREK

Reebok AZTREK női lifestyle cipő, amit a 90-es évek modelljei inspiráltak, s most új kiadásban tárul elénk. Felsőrésze számos anyagot tartalmaz a maximális kényelem megtartása érdekében, EVA köztes talprésze csillapít minden ütést, gumitalpa pedig tökéletesen tapad. Egyszerű dizájnja passzolni fog minden sportos és városi outfithez, így kedvenc daraboddá fog válni! 

  • klasszikus fűzőrendszer
  • EVA köztes talprész gyönyörűen tompít minden lépésnél
  • HEXALITE technológia - hatoldalú elrugaszkodás
  • modern dizájn

Reebok Aztrek

A Reebok Aztrek a legjobb komfortot nyújtja a HEXALITE technológiának köszönhetően, ami hatoldalú elrugaszkodást kínál, s az EVA köztes talprésznek, mely a könnyű és kényelmes gyaloglásért felelős. Irány a város, a meló vagy a suli ebben a kényelmes és stílusos Reebok cipőben!

A termék paraméterei Reebok AZTREK

Szín fehér 85 %, Lazac szín 10 %, sárga 5 %
Felsőrész textil, szintetika
Köztes talprész EVA, HEXALITE
Cipőtalp gumi
Technológia HEXALITE

Felhasznált technológia

HEXALITE

A Hexalite egy ultrakönnyű technológia az ütések elnyelésére és csillapítására. A Hatszögletű HEXALITE szerkezet a repülőgépiparból származik, ahol a repülőgép törzsét gyártják így. A méhkaptár forma egyes üregei levegővel vannak megtöltve, s így csökkenti a talajfogásnál keletkezett ütéseket akár 25% a hagyományos EVA habbal szemben, amiben a HEXALITE van beépítve. Az egyes üregek nagysága (általában 5-8 mm) megterheléstől és sporttól függ. Minél megterhelőbb egy sport annál nagyobbak az egyes üregek. Egy-két üreg kiszakadása, nincs hatással az ütéscsillapításnál. Leggyakrabban használatos fitnesz, futó és kosárlabda cipőknél. A női fitnesz cipőkben általában a cipő elején van beépítve. A köztes talprész szerkezet a HEXALITE-nek köszönhetően könnyebb


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés