Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

O'Neill PW SOL MIX BIKINI TOP

14 190 Ft
1253056807
 • Leírás
 • Technológiák
 • Értékelés (0)
 • Hozzászólások (0)

Leírás

O'Neill PW SOL MIX BIKINI TOP

Gyönyörű neon rózsaszínben érkezik az O'Neill PW SOL MIX BIKINI TOP női bikini felső klasszikus becsatolással a hátsó részen és fűzővel a nyak mögött, hogy te igazán trendi legyél akár a tengerparton akár egy medencés buliba veszed föl. Formázott kosarak abszolút tökéletes deköltázst kölcsönöznek a megjelenésednek. Ezt az egyszerű stílusos felsőt összehangolhatod a különböző bikini alsó részekkel. Készülj a nyárra az O'Neill márkával.
 • nyak mögötti kötés
 • klasszikus becsatolás
 • formázott kosarak
 • gyorsan száradó HyperDry Anyag
 • klasszikus nyak mögötti kötős
 • klasszikus hátsó bekapcsolás
 • gyorsan száradó HyperDry anyag
 • a nyak mögött kötős

O’Neill Blue

Becslések szerint évente mintegy 8 millió tonna műanyag kerül a Föld óceánjaiba. Ez az ökológiai katasztrófa ihlette az O'Neill Blue óceáni küldetést, vagyis azt a kezdeményezést, hogy fenntartható szörfruházatot gyártsanak a Bionic vállalat fonalát felhasználva, amit a partok műanyaghulladékának újrahasznosításával állítanak elő.

 

Már az O'Neill Blue első ruhakollekciója, amit 2016 tavaszán mutattak be, nagyjából 200 000 műanyag palacktól szabadította meg a világ partjait.

 

Ezen termékek vásárlásával Te is támogathatod ezt a kedvezményezést!

A termék paraméterei O'Neill PW SOL MIX BIKINI TOP

Szín narancssárga
Anyag 78 % poliamid (újrahasznosított), 22 % elasztán
Fazon bandeau
Technológia HyperDry Swimwear, Recyclable fabric, Blue

Technológiák

HyperDry Swimwear

Az O'Neill márka számára a légáteresztés nagyon fontos. A HyperDry anyag a nedvességet a bőrfelszínről gyorsan az anyag külső felületére vezeti el, és így szárazon és melegben tart.

 

Recyclable fabric

Újrahasznosított anyagokból készült. 

 

Blue

Óceán, mely alapja az O'Neill márkának, évente 8 millíó tonna szemetet nyel el. Ezt a tragédiát az O'Neill már nem akarta tétlenül nézni, és cselekedett! Kifejlesztettek egy magas fokú ökológiai anyagot, a Bionicot, mely az óceánból kihalászott és újrahasznosított műanyag palackokat tartalmaz. Segíts a Blue termékek vásárlásával a tisztább partok eléréséhez.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés