Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

 

 

Az O'Neill 1952-ben, a Csendes-óceánból bukkant elő, mint Jack O'Neill kaliforniai szörfös lelki gyermeke. Megalakulása óta innovációs trendeket határoz meg a neoprén gyártás, a varrásmentes fürdőruhák és gyakorlatilag minden területen, amit nem csak a tenger kíván meg.

Ma a hullámok tele vannak műanyag szeméttel. Becslések szerint évente mintegy 8 millió tonna műanyag kerül elő a világ óceánjaiból.

Ez az ökológiai katasztrófa ihlette az óceáni küldetést - O'Neill Blue. Egy olyan kezdeményezésről van szó, amely fenntartható szörfruházatot állít elő bionikus szálak segítségével, amelyek a világ minden tájáról kihalászott, újrahasznosított műanyagokat tartalmazzák.

 

Tiszta óceán és az élet szempontjából fontos vizek nélkül bolygónk nem létezne. A mi felelősségünk, hogy segítsünk helyreállítani az erőforrásokat az anyagok összegyűjtésével, újrahasznosításával és újrafelhasználásával.

 

Ugyanúgy, ahogyan ezt Jack O'Neill tette 1996-ban a Sea Odyssey projekt létrehozásával, aminek célja a fiatalok óceánnal és környezettel való megismertetése volt. A mai O'Neill folytatni szeretné ezt a kezdeményezést az új évezredben, s további olyan programokat kíván létrehozni, melyek valódi változást idézhetnek elő. Már az első, 2016 tavaszán felszínre törő O'Neill Blue ruházati kollekció mintegy 200 000 műanyag palack felszámolásával segítette a világ partjait.

 

Ezen termékek megvásárlásával te is támogathatod ezt a kezdeményezést!