• Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

O'Neill PW GTX MTN MADNESS PANTS

O'Neill PW GTX MTN MADNESS PANTS férfi sí/snowboard nadrág regular szabással - egyszerűen tökéletes darab az O’Neill új kollekciójából! Ez a luxusdarab nemcsak brutálisan stílusos, de hihetetlenül hasznos is. Gore-tex® membrán, egyedülálló Recco® keresőrendszer lavina esetén és ragasztott varrások jellemzik, ami kellemesebbé teszi a pályán töltött időt. Mit is kívánni többet? Talán egy kiemelkedő színt, amiben jól látható leszel a pályán. Üdvözöld a telet ebben a stílusos nadrágban az O'Neill márkától! Az O´Neill márkával mindig zajlik az élet!
 • regular szabás
 • tépőzárral összehúzható derék
 • a Connector rendszer lehetővé teszi az O'Neill kabáttal való összekapcsolást
 • szellőzés a comb belső részén
 • elasztikus passzé
 • GORE-TEX® membrán
 • Recco® egyedülálló keresőrendszer
 • ragasztott varrások
 • tartós anyag
 • minőségi kidolgozás
 • a nadrághoz öv is tartozik

A termék paraméterei O'Neill PW GTX MTN MADNESS PANTS

Anyag 100 % poliészter
Bélés 100 % poliészter
Fazon regular
Membrán GORE-TEX®
Szellőzés a combrészen
Külső zseb 2 oldalsó cipzáras
Technológia GORE-TEX®, RECCO®, Fully taped seams

Felhasznált technológia

GORE-TEX®

A GORE-TEX® anyagok a GORE-TEX® membránunk és ellenálló textília laminálásával keletkezett. A 100% vízállóságot a ragasztott varratok technológia biztosítja.

Hogyan is működik a GORE-TEX® anyag

Hasonló funkciós textília gyakori mosás, vagy igényes használat után hamarosan elveszíti a funkció hatását. Ez nem érvényes a GORE-TEX® anyagokra. Garantálva van a vízálló, szélálló és légáteresztő tulajdonságai a ruházat teljes élettartama alatt.

Vízállóság

Ha, meg akarja érteni, hogy a GORE-TEX® membrán miért tökéletesen vízálló, nézze meg a GORE-TEX® membrán mikropórusú szerkezetét. A membrán pórusai kb. 20 000 szer kisebbek, mint a vízcsepp, tehát a membránon keresztül a víz nem jut keresztül a külső környezetből.

SZÉLÁLLÓ

Libabőrös? Lehet, hogy ez pont azért van, mert a szél átfúj az öltözetén. Úgy jön létre, hogy a hideg levegő beáramlik az öltözet alatt, és kitolja a meleget s megbontja a test mikroklímáját.

Ahhoz, hogy korlátlanul síeljen, snowbordozzon még a leghűvösebb, legszelesebb időjárásban segít a szélálló GORE-TEX® textília.

LÉGÁTERESZTÉS

 Negyed csésze izzadság nyugodt állapotban. Több, mint 4 ½ csésze izzadság megterhelés estén. 17 csésze izzadság professzionális maratonnál. Ennyi izzadságot képes a test egy óra alatt képezni pára formában.

Túlmelegedés, vagy hő elillanással ne legyen megzavarva a kényelem, ezért az izzadságnak nem szabad a ruha alatt, cipőben, kesztyűben maradnia, hanem el kell párolognia.

Miért kiváló légáteresztők a GORE-TEX® termékek? Ez egyszerű fizika! A GORE-TEX® membrán pórusai 700szor nagyobbak, mint a vízgőz molekulái. Ezért az izzadság könnyen elpárolog, biztosítva van a száraz, kellemes érzet, miközben mindegy, hogy mit csinál, kutyát sétáltat, vagy épp maratoni távot fut. 


RECCO®

A RECCO® egy lavina mentési rendszer, amely segít gyorsan megtalálni a lavina által betemetett embereket. A radar használatával meghatározhatja a ruházatba varrott reflektor helyzetét, ami növeli a túlélési esélyeket. A rendszer nem igényel energiát, karbantartást vagy kezelés.


Fully taped seams

Azért, hogy a ruházat vízálló legyen, több kell, mint egy vízálló szövet – ragasztott varratok is szükségesek. Minden kapcsolat, varrat ragasztott, így biztosítva van a vízhatlanság még a leg kritikusabb helyeken is.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés