Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Nike ONE ICON CLASH

17 790 Ft
1271067771
  • Leírás
  • Technológiák
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Nike ONE ICON CLASH

A Nike ONE ICON CLASH női legging nemcsak edzésre, hanem a hétköznapokra is tökéletes választás, mivel stílusos és nagyon kellemes viselet. Puha anyagát nedvességelvezető Dri-Fit technológia egészíti ki, így szinte bárhova felvehető. Középmagas dereka másolja a test vonalát, míg szűk szabása kihangsúlyozza a női idomokat. Oldalsó, varrásmentes kialakítása letisztult, minimalista hatást kelt. Dizájnja azonnal levesz a lábadról!
  • középmagas elasztikus derék
  • testhezálló szabás
  • hosszú nadrágszár
  • Dri-Fit technológia a száraz érzetért és kényelemért
  • luxus dizájn

Nike One

A termék paraméterei Nike ONE ICON CLASH

Anyag 83% poliészter, 17% elasztán
Technológia DRI-FIT

Technológiák

DRI-FIT

A Nike márka számára kifejlesztett speciális anyag, mely a nedvességet víztaszító (hidrofób) és nedvszívó (hidrofil) rétegek egyedi kombinációja által vezeti el. A bőrfelszínen keletkezett nedvesség gyorsan áthatol az első rétegen, mely a nedvességet nem szívja magába és nem is tartja vissza. Ehelyett azt a következő réteghez vezeti, mely a nedvességet egyenletesen eloszlatja, hogy az gyorsabban elpárologjon. Nedvességelvezető tulajdonsága mellett az anyag egyéb kiváló tulajdonságokkal is bír, mint például szélállóság, rugalmasság és tartósság. 100%-ban légáteresztő.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés