Nike FREE TR FLYKNIT 3

20 990 Ft
2233049908
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Hozzászólások (0)

Leírás

Nike FREE TR FLYKNIT 3

Nike FREE TR FLYKNIT 3 női edzőcipő gyengéd támogatással és légáteresztéssel edzés során. Széles, lapos sarka kivételesen stabil a magas intenzitású edzések során beltéren és kültéren. Továbbfejlesztett Flyknit szövete minden edzés során tökéletesen ül a lábon. Összeköti a légáteresztő zónákat, rugalmasságot és támogatást ott, ahol a legjobban szükséged van rá, alkalmazkodik lábfejed formájához, nem terhel.

 • kivételesen könnyű, rendkívül masszív Flywire szálak összeköttetésben vannak a széles fűzővel, stabilan tartja a lábad az oldalmozgásoknál is
 • sarka alacsonyabb az előző modellhez képest
 • a szélesebb felület jobb stabilitással bír olyan edzés során, mint a guggolás, kitörés oldalirányba vagy ugrások
 • hab betoldás a sarokban a jobb stabilitás és támogatás érdekében
 • könnyű habszivacs köztes talprész az ütéscsillapításért
 • a talpbetét formázott felső része kényelmesen megtámasztja a talpat
 • a lábujjaknál lévő kerekded rész nem akadályozza a láb természetes mozgását
 • tartós gumitalp hatélű mintával a kiváló tapadásért
 • a járótalp mély barázdái segítik a lábak természetes mozgását

A termék paraméterei Nike FREE TR FLYKNIT 3

Szín Türkisz 95 %, fehér 5 %
Felsőrész textil, Flywire
Köztes talprész hab
Cipőtalp gumi
Technológia FLYWIRE, NIKE FREE

Felhasznált technológia

FLYWIRE

A Flywire a felsőrész forradalmi technológiája, mely TPU és elasztikus textilhab vékony rétegjei közé helyezett, húzásnak ellenálló nylon szálakon alapszik. A Flywire technológiának köszönhetően a felsőrész nagyon könnyű, de ugyanakkor erős is. Minimális súlyú, mégis kényelmet és támogatást nyújt, továbbá rögzíti a lábat a cipőben, és minimalizálja a csúszás veszélyét sportolás közben.

NIKE FREE

Sportolók állnak és esnek, miközben a lábuk bánja ezt. Ezen oknál fogva manapság a mezítlábas futás is az edzések részét képezi, ami erősíti a lábfej és a boka izmait, valamint az egész lábat, miközben semmilyen ütéscsillapítást és védelmet nem nyújt.

A Nike FREE technológia magába foglalja a mezítlábas edzés, valamint az ütéscsillapítás és védelem előnyeit, vagyis a legjobb tulajdonságok ötvözete. A sportolók a cipőket elsősorban az ütéscsillapítás, a stabilitás és tapadás miatt viselik, valamint azért, mert megfelelő védelmet és kényelmet biztosítanak futás és edzés közben. Az ütéscsillapítást, stabilitást és tapadást biztosító elemek nagyon hasznosak, azonban sok esetben meghatározzák a láb, beleértve az izmok mozgását, és nem engedik, hogy természetesen mozogjanak és erősödjenek. A Nike Free technológia az így korlátozott izmokra fókuszál, és segít megerősíteni azokat. Az ötlet, hogy a felsőrész, a köztes talprész és a talp olyan kombinációja jöjjön létre, ami hűen másolja a láb természetes mozgását, ugyanakkor védi is azt, igazán forradalmi cipőkészítési technológia. A Nike Sport Kutatólabor (NSRL) tudósai éveken át tanulmányozták a fűben való mezítlábas futás biomechanikáját, és rájöttek, hogy az alábbi előnyökkel jár:

- egyenletes talajfogás (mint amikor a repülőgép leszáll), mely során a nyomás nagyobb felületen oszlik szét

- csökkenti a lábak terhelését 

- szabadabb mozgást és az izmok fokozott aktivitását teszi lehetővé

- a lábujjak szabadabban mozognak és egyenesednek ki, így az elrugaszkodás hatékonyabb

- a test megfelelően ki van egyensúlyozva 

 

A Nike Free talp a legnagyobb megterhelésnek kitett részeken gyakran BRS 1000 karbon gumival vagy feszes gumival van megerősítve, ami fokozza a cipő élettartamát, valamint a tapadást anélkül, hogy az a súly rovására menne. A Nike Free a köztes talprész/talp fokozott barázdáltságának köszönhetően egyedi külsővel bír. A talp teljes hosszában és szélességében elhelyezett mély barázdák a láb természetes mozgását teszik lehetővé, mint mezítlábas járás során. A fokozott mozgásszabadsággal növekszik a talajfogás összes fázisában bekapcsolódó izmok száma is.   

 

Legyen szó futásról vagy tornatermi edzésről, a Nike Free felsőrészt úgy tervezték, hogy a talppal és a köztes talprésszel együtt megfelelő támogatást nyújtson, és ne korlátozza a mezítlábas futás közben átélhető mozgásszabadságot.  

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés