Nike FREE TR FLYKNIT 3

32 509 Ft
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

Nike FREE TR FLYKNIT 3

Nike FREE TR FLYKNIT 3 női edzőcipő gyengéd támogatással és légáteresztéssel edzés során. Széles, lapos sarka kivételesen stabil a magas intenzitású edzések során beltéren és kültéren. Továbbfejlesztett Flyknit szövete minden edzés során tökéletesen ül a lábon. Összeköti a légáteresztő zónákat, rugalmasságot és támogatást ott, ahol a legjobban szükséged van rá, alkalmazkodik lábfejed formájához, nem terhel.

 • kivételesen könnyű, rendkívül masszív Flywire szálak összeköttetésben vannak a széles fűzővel, stabilan tartja a lábad az oldalmozgásoknál is
 • sarka alacsonyabb az előző modellhez képest
 • a szélesebb felület jobb stabilitással bír olyan edzés során, mint a guggolás, kitörés oldalirányba vagy ugrások
 • hab betoldás a sarokban a jobb stabilitás és támogatás érdekében
 • könnyű habszivacs köztes talprész az ütéscsillapításért
 • a talpbetét formázott felső része kényelmesen megtámasztja a talpat
 • a lábujjaknál lévő kerekded rész nem akadályozza a láb természetes mozgását
 • tartós gumitalp hatélű mintával a kiváló tapadásért
 • a járótalp mély barázdái segítik a lábak természetes mozgását

A termék paraméterei Nike FREE TR FLYKNIT 3

Felsőrész textil, Flywire
Köztes talprész hab
Cipőtalp gumi
Technológia FLYWIRE, NIKE FREE

Felhasznált technológia

FLYWIRE

A Flywire cipő felsőrész technológia, mely nejlon fonalak használ, melyek ellenállnak húzásnak. Ezen fonalak vékony TPU és elasztikus textília közé vannak préselve. A Flywire technológiának köszönhetően a felsőrész nagyon könnyű, ám ellenálló. Feszesen tartja a lábat a cipőben sportolás közben. 


NIKE FREE

Sportolók álnak és esnek, miközben a lábuk bánja ezt. Ezen ok végett a mai edzések nagy része mezítlábas futást tartalmaz, mely növeli a láb izmait, bokát és az egész lábat, miközben nem kínál semmilyen ütéscsillapítást sem védelmet.

A Nike FREE technológia kínálja a mezítlábas edzés és ütéscsillapítás előnyeit, és a legjobb tulajdonságot mindkettőből. A sportolók a cipőket elsősorban ütéscsillapítás, stabilitás, védelem és tapadás végett viselnek, ami elhagyhatatlanul szükséges futáshoz és különféle edzésekhez. Az ütéscsillapítás, stabilitás, tapadás igencsak szükséges, ám ezek határozzák meg a láb mozgását az izmokkal együtt és meggátolja a láb természetes mozgását. Az így gátolt izmokra összpontosul a Nike Free technológia és segíti ezen izmokat erősíteni.  Az ötlet, hogy létrehoznak felsőrész, köztes talprész és cipőtalp kombinációt, mely másolja a láb természetes mozgását és védi a lábat mindenféle felületen, ehhez szükség volt egy igazi áttörés a cipők technológiájában. A Nike Sport Kutatólaboratóriumának (NSRL) tudósai éveket töltenek a mezítláb biomechanikájának tanulmányozására a fűben, és úgy találják, hogy a sportcipőkhöz képest a mezítlábas fűben futásnak a következő előnyei vannak:

- biztosítja az egyenletes talajfogást

- csökken a lábak megterhelése

- lehetővé teszi a korlátlan mozgásszabadságát a lábnak és növeli az izmok aktivitását

- a lábujjak szabadan meghajolhatnak és kiegyenesedhetnek, így hatékonyabb az elrugaszkodás

- a testnek tökéletes az egyensúlya

A Nike FREE cipők talpainak legmegterheltebb részei BRS 1000 karbon gumival, vagy feszes gumival vannak merevítve, ami növeli a cipő élettartamát, segít a tapadásban anélkül, hogy növelné a cipő súlyát. A Nike FREE cipők recés köztes talprész és talpa egyedi külsőt kínál a cipőknek. A mély recék a cipőtalp egész felületén vezetnek keresztül, és a lábnak természetes mozgásszabadságot biztosítanak, mint ha mezítláb lennének. A mozgás tartományával növekszik az izmok használása a lépés minden fázisában.

A Nike FREE cipők felsőrésze – legyen az futócipő, vagy edzőcipő tornateremben – úgy van tervezve közösen a cipőtalppal és a köztes talprésszel, hogy segítséget nyújtson és korlátlanul biztosítja a mezítláb való futás előnyeit.


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés