• Leírás
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés (0)
  • Diszkusszió (0)

Leírás

Nike AIR ZOOM PEGASUS 92

Itt az ikonikus modell reinkarnációja egy új és még kényelmesebb kivitelben! Az 1983-ból származó futócipő modell kiemelkedő részletekkel, mint a stílusos, teljes felületű minta, Zoom Air ütéscsillapítás modern dizájnnal, amivel ragyogni fogsz minden buliban, séta közben. Kezd a napot stílusosan és mozdulj ki a Pegasus tornacipőben!
  • alacsony profilú kialakítás, hangsúlyos Nike márkajellel a cipő oldalsó részén
  • stílusos minta az egész felületén
  • szellőző textil felsőrész szintetikus anyagú és bőr borítással
  • Nike Air logó a nyelven és a sarkon
  • klasszikus fűzőrendszer, lapos fűzővel
  • ütéscsillapító köztes talprész Air Zoom légpárnákkal
  • ellenálló, gumis cipőtalp, Waffle mintázattal

A termék paraméterei Nike AIR ZOOM PEGASUS 92

Felsőrész textil, szintetikus anyagok, bőr
Köztes talprész Zoom Air
Köztes talprész technológiája Zoom Air
Cipőtalp gumi
Cipőtalp technológiája Waffle
Technológia NIKE ZOOM AIR, WAFFLE

Felhasznált technológia

NIKE ZOOM AIR

A Nike Zoom Air bemutatja alacsony szerkezetű ütéscsillapítóját, mely a Nike Air ütéscsillapító szisztéma alapjain keletkezett. Zoom Air ám Nike Air elődjénél sokkal stabilabb és ellenállóbb. A Zoom Air ütéscsillapító rendszer megfeszített szövetei, lapos egységben, sűrített levegővel vannak megtöltve. A megfeszített szövetek jobban reagálnak a talajfogásnál keletkezett ütésekre és ez segít a talajtípus feltérképezéséhez.

A Zoom Air a leghatékonyabb ütéscsillapító rendszer a Nike Air soraiból. Sűrítet levegővel teli párnák megfeszített szövetekkel való kombinálásával keletkezett igencsak ellenálló ütéscsillapító, mely biztosítja a tökéletes stabilitást és a talajfelismerést. A Zoom Air ütéscsillapító szisztéma a sarokrésznél, a cipő elején vagy a talp egész felületén lehet beépítve. Sporttól függően lehet eltérő formája, nagysága és vastagsága. A Zoom Air ütéscsillapító szisztéma megtalálható futócipőknél, kosárlabdacipőknél, teniszcipőknél és edzőcipőknél.    


WAFFLE

A Waffle cipőtalp a Nike márka által szabványozott forma, melyet Bill Bowerman alapító tag talált fel. Legnagyobbrészt futócipőknél használatos.

Tökéletes tapadást biztosít mindenféle felületen. A talp kivágásával az anyag egy részét eltávolítjuk, hogy négyzet alakú cellákat alakítsunk ki mély hornyokkal. Ezek segítenek a tapadásban és a futónak az előre való haladásban. Csökkenti a talajfogásnál keletkezett energia keletkezését, és első osztályú ütéscsillapítást biztosít. 


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés