Nike AIR ZOOM PEGASUS 92

19 590 Ft
2232057973
  • Leírás
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés (0)
  • Diszkusszió (0)

Leírás

Nike AIR ZOOM PEGASUS 92

Itt az ikonikus modell reinkarnációja egy új és még kényelmesebb kivitelben! Az 1983-ból származó futócipő modell kiemelkedő részletekkel, Zoom Air ütéscsillapítással és modern dizájnnal, amivel ragyogni fogsz minden buliban vagy séta közben. Kezd a napot stílusosan és mozdulj ki a Pegasus tornacipőben!
  • alacsony profilú kialakítás, hangsúlyos Nike márkajellel a cipő oldalsó részén
  • szellőző textil felsőrész szintetikus anyagú és bőr borítással
  • Nike Air logó a nyelven
  • klasszikus fűzőrendszer lapos fűzővel
  • ütéscsillapító köztes talprész Air Zoom légpárnákkal
  • ellenálló, gumis cipőtalp, Waffle mintázattal

A termék paraméterei Nike AIR ZOOM PEGASUS 92

Felsőrész textil, szintetikus anyagok, bőr
Köztes talprész Zoom Air
Köztes talprész technológiája Zoom Air
Cipőtalp gumi
Cipőtalp technológiája Waffle
Technológia NIKE ZOOM AIR, WAFFLE

Felhasznált technológia

NIKE ZOOM AIR

A Nike Zoom Air bemutatja alacsony profilú ütéscsillapítóját, mely a Nike Air rendszeren alapszik. A Zoom Air sokkal ellenállóbb és stabilabb, mint az elődjének számító Nike Air. A Zoom Air ütéscsillapító rendszere lapos és vékony, levegővel sűrített egységekbe helyezett feszes szálakból áll, melyek reagálnak a talajfogáskor keletkező, alulról felfelé irányuló ütésre, és ez a talaj jobb érzékelését teszi lehetővé.   

Az összes Nike Air egység közül a Zoom Air nyújtja a leghatékonyabb ütéscsillapítást. A sűrített levegővel teli párnák és a feszes szálak kombinációja nagyon ellenálló ütéscsillapítást eredményez, ami nagyobb stabilitást és jobb proprioreceptivitást (a talaj jobb érzékelését) biztosít. A Zoom Air ütéscsillapító rendszer a cipő sarkában, orrában, de akár teljes hosszában is elhelyezhető. Különböző formában, méretben és vastagságban készül, hogy megfeleljen a legkülönfélébb sportágak igényeinek. Futócipőkben, kosaras cipőkben, teniszcipőkben és edzőcipőkben is megtalálható.

WAFFLE

A Waffle cipőtalp a Nike márka által szabványozott forma, melyet Bill Bowerman alapító tag talált fel. Legnagyobbrészt futócipőknél használatos.

Tökéletes tapadást biztosít mindenféle felületen. A talp kivágásával az anyag egy részét eltávolítjuk, hogy négyzet alakú cellákat alakítsunk ki mély hornyokkal. Ezek segítenek a tapadásban és a futónak az előre való haladásban. Csökkenti a talajfogásnál keletkezett energia keletkezését, és első osztályú ütéscsillapítást biztosít. 


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés