Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Nike AIR MAX EXCEE

32 790 Ft
103157
  • Leírás
  • Technológiák
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

Nike AIR MAX EXCEE

A Nike AIR MAX EXCEE férfi cipőt a Nike Air Max 90 modell ihlette, és modern kivitelezésével a klasszikus előtt tiszteleg. A hosszúkás dizájnvonalak és a felsőrész deformált arányai a jelenbe repítik ezt az ikont. Az Air egység ennél az új modellnél három ablakon keresztül látható. Habszivacs köztes talprésze és a gumi megerősítéssel ellátott habszivacs talp könnyű, kényelmes és hosszú élettartamú. Tiszta dizájnja teszi igazán divatossá. Egyszerűen imádni fogod!

  • klasszikus fűzős
  • légáteresztő és tartós felsőrész
  • látható Max Air egység, mely tompítja az ütések hatását
  • gumitalp a jó tapadásért
  • Nike márkajel a cipő oldalán

Nike Air Max Excee

A Nike Air Max Excee kollekció cipői a kultikus Nike Air Max 90 kollekció bemutatásának 30. évfordulóját ünnepli. Kiemelkedik dizájnjával, vonalaival és további specifikumaival. Mellesleg, maga az EXCEE név latinul 90-et jelent. A Nike Air Max egység ennél a kollekciónál három ablaknál látható. 

A termék paraméterei Nike AIR MAX EXCEE

Felsőrész textil, szintetikus anyag, velúr
Köztes talprész Nike Air Max
Cipőtalp gumi
Technológia MAX AIR

Technológiák

MAX AIR

A Nike Max Air technológia ütéscsillapító egysége maximális mennyiségű levegőt tartalmaz, és maximális védelmet nyújt talajfogásnál (a beépített Air rendszerrel szemben a nagyobb mennyiségű levegő azonnal észrevehető).

A cipőtalpban különböző formája lehet. Minden Max Air rendszer látható a köztes talprész üregein keresztül.

A Max Air maximális védelmet nyújt az ütésekkel szemben, ideális választás kemény talajafogású sporttevékenységeknél, mint például futás vagy kosárlabda. Erősebb testalkatú embereknek is megfelel.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés