Nike AIR JORDAN 1 LOW SHOE

27 990 Ft
2232059011
  • Leírás
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés (0)
  • Diszkusszió (0)

Leírás

Nike AIR JORDAN 1 LOW SHOE

Nike AIR JORDAN 1 LOW SHOE férfi szabadidőcipő, melyet az eredeti, 1985-ben bemutatott modell ihletett. Elegáns és klasszikus megjelenése mindig valami újat mutat. Kényelmes szabás, ellenálló, erős valódi bőr felsőrész és Air-Sole egység jellemzi, ami remekül csillapít. Ez a cipő mindenhez megy majd és sosem megy ki a divatból!
  • klasszikus fűzőrendszer
  • klasszikus masszív szabás
  • ellenálló felsőrész
  • jó ütéscsillapító Air-Sole egység
  • gumitalp a jobb tapadásért
  • remek színkombináció

Nike Jordan

Nike Jordan nem csak egy márka, Nike Jordan minden idők legjobb játékosának az öröksége, aki ikon lett játékstílusával és teljesítményével. Michael Jordan  Brooklynban született 1963. 02. 17-én. Az ő védjegye azon a kivételes képességen alapul, hogy bármilyen módon felugrott s kosarat dobott. E képessége miatt kapta becenevét: „Air”. 1985-ben kezdődött a revolúció, mikor elkészültek az első Nike Air Jordan kosárlabda lábbelik, melyek eleinte be voltak tiltva a pályán. Hamarosan azonban divatcikké váltak a világ összes sarkán. A kereslet növekszik, és így új modelleket hoznak létre más kiemelkedő NBA játékosok és egyéb sportolók számára. 30 éves, rendkívüli cipő. Harmincéves innováció, felejthetetlen modellek és újabb generációk.

Légy te is szurkolója e kollekciónak!


A termék paraméterei Nike AIR JORDAN 1 LOW SHOE

Cipőtalp gumi
Felsőrész valódi bőr
Köztes talprész Air-Sole
Technológia WAFFLE

Felhasznált technológia

WAFFLE

A Waffle cipőtalp a Nike márka által szabványozott forma, melyet Bill Bowerman alapító tag talált fel. Legnagyobbrészt futócipőknél használatos.

Tökéletes tapadást biztosít mindenféle felületen. A talp kivágásával az anyag egy részét eltávolítjuk, hogy négyzet alakú cellákat alakítsunk ki mély hornyokkal. Ezek segítenek a tapadásban és a futónak az előre való haladásban. Csökkenti a talajfogásnál keletkezett energia keletkezését, és első osztályú ütéscsillapítást biztosít. 


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés