Kama SAPKA SÁL KESZTYŰ SZETT

23 090 Ft
A128-108M - 1416004319_DarkBlue_M
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

Kama SAPKA SÁL KESZTYŰ SZETT

Élvezd a telet melegben és nagy stílusban a Kama SAPKA SÁL KESZTYŰ SZETT-ben! A vékony kötött sapka, sál és kesztyű hagyományos norvég mintával ellátott, s gyorsan a téli outfited alapjává válik. Mindez időtlen dizájnjának és minőségi kidolgozásának köszönhető, ami nem csak az adott szezonban lesz trendi. Lágy Merino szála ideális hőszabályozást garantál minimális térfogattal, ellenáll a víznek, hónak és piszoknak a Nanotechnológiának köszönhetően. Mosható mosógépben, környezetbarát és -kímélő Bluesign® minősítéssel ellátott. Az egész szett exkluzív KAMA díszcsomagolásban kapható.

 • eredeti dizájn
 • kellemes, rendkívül funkcionális, természetes anyag
 • NANOtech védelem víz, por és piszok ellen
 • legszigorúbb Bluesign® standardnak felel meg
 • mosógépben mosható
 • Csehországban gyártott
 • KAMA díszcsomagolás
 • a méret a kesztyű méretét jelzi

A termék paraméterei Kama SAPKA SÁL KESZTYŰ SZETT

Szín sötétkék 70 %, fehér 30 %
Anyag 100% Merino gyapjú
Bélés Polycolon®
Technológia Merino gyapjú, POLYCOLON®, BLUESIGN®, EXP

Felhasznált technológia

Merino gyapjú

A Merino juhfajta agy egyik legősibb és legnehezebb juhfajta. Eltérőek a hagyományos juhfajtáktól, melyek az alföldön legelnek, miközben a Merino juhok az Újzélandi Alpok extrém csúcsain legelnek. Finom, hullámos merino gyapjúszálak több légüreget hoznak létre, mint a hagyományos gyapjú és a legtöbb egyéb fonál. A levegő rossz hővezető, s így a több légüreg jobban magába tartja a meleget. A merino gyapjúnak kivételes a súly/melegítő aránya, és képes a levegő nedvességtartalmának felszívására és annak hővé alakítására.Meleg időben a jó légeresztő fonalak a viselőjét kellemesen lehűtik, mert optimális nedvesség elpárologtatással levezeti a felesleges testhőmérsékletet.

A Merino:

PUHA

A hagyományos gyapjú a viselésnél irritálja a bőrt, mert durva a szerkezete és az nyomja a bőrfelületet. A merino fonalak ultra lágy szerkezete nem irritálja a bőrt – tehát nem viszket a bőrfelület.

MELEG

Hideg időjárási viszonyoknál a merino felhasználja a külső nedvességet a kellemes meleg érzet biztosítása végett. A préselt szerkezete több millió légüreget tartalmaz, mely kiválóan megőrzi a meleget.

HŰT

Meleg időben a merino megtartja kellemesen a bőrt, hogy gyorsan levezeti a bőr felületéről a nedvességet a külső rétegre, ahol pedig gyorsan elpárolog.  Mert a Merino jó légáteresztő ezért a nedvesség gyorsan levezetődik és ez komfortos viseletet biztosít, és a viselője szárazan marad így egész nap.

SZÁRÍTÁS

A Merino a nedvességet a bőrfelületről az anyag felületére szállítja, ahol könnyebben elpárolog. A fonalak a súlyuknál akár 30% több vizet szívnak fel, mielőtt kellemetlen nedves érzést bizonyítanak. A Merino fonalak gyorsan száradnak – de nem olyan gyorsan, mint a szintetikus fonalak.

KÖNNYŰ

A Merino egyedi súly/hőszigetelő arány tulajdonságú. A lágy, könnyű fonalak melegebb érzetet biztosítanak, mint egy nehéz pulóver. Ezt biztosítja alacsony térfogatával.

LÉGÁTERESZTŐ

A nedves, szintetikus szövetek a bőrfelületen nedves érzetet hagynak, mert csak a szövetek vezetik le a nedvességet. A Merino fonalak állandóan szellőznek, s ez megakadályozza a túlmelegedést.

SZAGÁLLÓ

A Merino fonalak természetes, antibakteriális összetevői ellenállnak a kellemetlen szagoknak. Ezért napokig, sőt hetekig is lehet viselni - mosás nélkül.

TŰZÁLLÓ

A gyapjú az egyik legkevésbé gyúlékony fonál. Önmagát eloltó, a szintetikus anyagokkal ellentétben melyek jól égnek és a bőrfelületre tapadnak.

UV VÉDELEM

A Merino tartalmaz legalább 50 UPF (Ultraviolet Protection Rating), ami a legjobb UV sugárzás elleni védelmet biztosít. A Merino nagyobb védelmet biztosít, mint a legtöbb szintetikus fonál és pamut.  

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A rugalmas Merino automata mosógépben mosható, és gyorsan szárad (szárítógépben nem szárítható). A ruházatot nem szabad vasalni.

ANTISZTATIKUS

A merino nem hoz létre antisztatikus feszültséget, ez azt jelenti, hogy nem fog a testre tapadni.  

 

 

POLYCOLON®

Hidrofób fonál nedvesség levezető

A Polycolon fonál gyártója a Schoeller vállalat. Ez egy hidrofób fonál, melynek használata a sapkák és fejvédők belső részénél van. A nedvességet nem szívja magába, hanem levezeti, a külső rétegre ahol elpárolog. Kiváló hőszigetelő tulajdonságú és 40% alacsonyabb a tömege, mint a pamutnak. A Polocolon ellenáll szennyeződésnek is. Alkalmas aktív sportolók számára, a bőr felületét nem irritálja s ezért alkalmas gyerekek és felnőttek számára a mindennapi viselethez. A Policolon a KAMA sapkákban és fejvédőkben megtalálható, mint egy 5-7 cm széles fehér csík a termékek belső oldalán. Néhány igényesebb modell egész belső felületét fedi. 


BLUESIGN®

Egy független ökológiai standard

Az ezzel a jelöléssel ellátott termékek Schoeller fonalból készülnek, amely a Bluesign textilipar független környezetvédelmi szabványának felel meg. A bluesign szabványok szerinti gyártási folyamatok a felhasznált erőforrások maximális termelékenységére, a környezetvédelemre és a biztonságra, a munkahelyi egészségre és a fogyasztóvédelemre koncentrálnak.


EXP

EXP = ex polution

Schoeler az első vállalat a világon, aki kifejlesztette a gyapjú felületi kezelést, mely lehetővé teszi a gyapjú ruhák mosását és szárítását automata mosógépben, hozzáadott káros klór nélkül. Az EXP többéves kutatás után bemutatta az első innovációját, mely környezetbarát. Az így kezelt gyapjú terméket megfelelnek a legszigorúbb bluesign ökológiai normának.


Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés