• Leírás
  • Felhasznált technológia
  • Értékelés (0)
  • Diszkusszió (0)

Leírás

Ice Bug PACE2 GTX

Könnyű, vízálló Ice Bug PACE2 GTX férfi téli cipő, sportos megjelenéssel.
  • velúr bélés
  • -20°C-ig tesztelt az ellenállósága
  • GORE-TEX® membrán
  • RipStop felső membránja nem válik le a nem kívánt károsodások esetén sem

A termék paraméterei Ice Bug PACE2 GTX

Felsőrész Ripstop textil, poliuretán
Köztes talprész EVA
Cipőtalp gumi
Membrán GORE-TEX®
Technológia GORE-TEX®, BUGRIP®

Felhasznált technológia

GORE-TEX®

A GORE-TEX® anyagok a GORE-TEX® membránunk és ellenálló textília laminálásával keletkezett. A 100% vízállóságot a ragasztott varratok technológia biztosítja.

Hogyan is működik a GORE-TEX® anyag

Hasonló funkciós textília gyakori mosás, vagy igényes használat után hamarosan elveszíti a funkció hatását. Ez nem érvényes a GORE-TEX® anyagokra. Garantálva van a vízálló, szélálló és légáteresztő tulajdonságai a ruházat teljes élettartama alatt.

Vízállóság

Ha, meg akarja érteni, hogy a GORE-TEX® membrán miért tökéletesen vízálló, nézze meg a GORE-TEX® membrán mikropórusú szerkezetét. A membrán pórusai kb. 20 000 szer kisebbek, mint a vízcsepp, tehát a membránon keresztül a víz nem jut keresztül a külső környezetből.

SZÉLÁLLÓ

Libabőrös? Lehet, hogy ez pont azért van, mert a szél átfúj az öltözetén. Úgy jön létre, hogy a hideg levegő beáramlik az öltözet alatt, és kitolja a meleget s megbontja a test mikroklímáját.

Ahhoz, hogy korlátlanul síeljen, snowbordozzon még a leghűvösebb, legszelesebb időjárásban segít a szélálló GORE-TEX® textília.

LÉGÁTERESZTÉS

 Negyed csésze izzadság nyugodt állapotban. Több, mint 4 ½ csésze izzadság megterhelés estén. 17 csésze izzadság professzionális maratonnál. Ennyi izzadságot képes a test egy óra alatt képezni pára formában.

Túlmelegedés, vagy hő elillanással ne legyen megzavarva a kényelem, ezért az izzadságnak nem szabad a ruha alatt, cipőben, kesztyűben maradnia, hanem el kell párolognia.

Miért kiváló légáteresztők a GORE-TEX® termékek? Ez egyszerű fizika! A GORE-TEX® membrán pórusai 700szor nagyobbak, mint a vízgőz molekulái. Ezért az izzadság könnyen elpárolog, biztosítva van a száraz, kellemes érzet, miközben mindegy, hogy mit csinál, kutyát sétáltat, vagy épp maratoni távot fut. 


BUGRIP®

BUGrip® megnevezést kapta az Icebug grip technológia, a legcsúszósabb felületekhez. A BUGrip cipőtalp, egy speciális kaucsuk keverékből készül, beépített 15-19 mm hosszú tüskékkel. A tüskék szerkezete és a kaucsuk keverék a csúszós felületen megtartja a láb természetes elrugaszkodó, talajfogó tulajdonságát. A tüskék önállóan működnek és nincsenek feszesen a cipőtalphoz függesztve. A viselő súlyától függően, a tüskék befelé nyomják a cipőtalpat, hogy milyen mértékben ez függ a felülettől és a felhasználó által létrehozott nyomástól. Ez a dinamikus funkció biztosítja a tüskék ideális kihasználását felülettől függően, hogy a felhasználó aszfalton, vagy jégen jár.

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés