Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Gyakori kérdések

 • Hogyan tudhatom meg, hogy a termék raktáron van-e?

Amennyiben a terméket a „Megveszem” gomb megnyomásával (a termék ára alatt találod) megtudod rendelni, úgy biztos, hogy raktáron van, így a megrendelést gond nélkül elvégezheted. Előfordul azonban, hogy a kíválasztott termék a rendelés pillanatában elérhetőnek jelzett, de a rendelés leadását megelőző percben épp valaki megvásárolta az utolsó darabot. Ebben az esetben a következő két napban erről tájékoztató e-mailt küldünk ki neked. A szín és méret kiválasztásánál fontos, hogy csak a megjelenített változatok elérhetők.

 • Hogyan tudom követni a rendelésem állapotát?

Amikor a rendelés állapota megváltozik, akkor küldünk Neked egy erről szóló tájékoztató e-mailt. Ha további információra van szükséged rendeléseddel kapcsolatosan, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen.

 • Hogyan tudok rendelni?

A megrendelés leadásához menj a termékoldalra, a kívánt terméknél kattints a „Kosárba” gombra, ezt követően pedig töltsd ki a szállítási és számlázási adatokat.

 • Hogyan ellenőrizhetem, hogy a rendelésem beérkezett-e?

Amennyiben a megrendelés sikeresen megtörtént, úgy automatikusan átirányítunk egy másik oldalra, ahol a rendelésedről láthatsz összesítő információt: rendelt termék, szállítási költség és a megrendelés további részletei. Ezt követően e-mailben kapsz majd erről egy megerősítő üzenetet. Minden megrendelésed nyomon követheted fiókodban is.

 • Hogyan tudhatom meg, milyen anyagból készült a termék?

A termékkép alatt, balról jobbra haladva, a második fülnél a termékre vonatkozó összes megadott specifikumot megtalálod.

 • Ellenőrizhetem-e a csomagot az átvételkor?

Sajnos erre nincs lehetőség, azonban, ha bármilyen kifogásod lenne a megrendelt termékkel kapcsolatban, úgy 30 napon belül gond nélkül visszaküldheted.

 • Mennyi időm van visszaküldeni a terméket?

 

Az áru kézhezvételétől számított 30 napon belül elállhatsz a szerződéstől anélkül, hogy bármilyen okot adnál rá. További információt az áru visszaküldése menüpont alatt találsz.

 • Eredetiek a márkás termékek?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően, mint cseh cég, eredeti termékeket adunk el, amiket világmárkás gyártóktól vásárolunk, így a minőség garantált. Ezen kívül nagyon fontos számunkra a vásárlók elégedettsége, ezért van lehetőség arra, hogyha bármilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett a megvásárolt termékkel, akkor 30 napod van rá a kézhezvételtől számítva, hogy visszaküld.

 • Lehet-e még módosítani a már leadott rendelést?

Általában a rendelések még módosíthatóak a megrendelés elküldése után, azonban a nagyszámú rendelések és kérelmek miatt, amik napjában érkeznek be hozzánk, ezt nem tudjuk garantálni. Annak érdekében, hogy a kérésed/kérelmed teljesítésének valószínűségét növeld, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailen mihamarabb, a rendelés leadását követően.

 

 • A feltüntetetten kívül más méretet/színt is rendelhetek?

Sajnos nem. Minden elérhető termék, méret és szín feltüntetésre kerül a honlapon. Egyedi megrendelésekkel nincs lehetőségünk foglalkozni.

 

 • Milyenek a szállítási költségek és feltételek?

A megrendelések kiszállítása munkanapon történik, kizárólag Magyarországon.

A csomagok kiszállítását a Magyar Posta Zrt. a DPD és a GLS futárszolgálat végzi. A szállítási költségek a Magyar Postánál 1600 Ft, a DPD-nél 1900Ft és a GLS-nél 1700 Ft - 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Amennyiben a kártyás fizetési módot választod, úgy ennek költsége ingyenes. Az utánvételes fizetés összege 400 Ft.

 

 • Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

A megrendelés feldolgozása 2-3 munkanapot vesz igénybe, a kiszállítás pedig 1-2 munkanap - a megrendelés kiszállítása így a legnagyobb valószínűséggel 3-5 nap a visszaigazolástól számítva. Amennyiben bármilyen oknál fogva a feldolgozás vagy a kiszállítás állapota meghosszabbodna, e-mailben tájékoztatunk róla. További részletes információt a szállításról és a fizetésről a weboldalon találsz.

 • Mikor ingyenes a szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

 • Mennyi időn belül törölhetem a megrendelésem?

Amennyiben már nem szeretnéd a megrendelt terméket, akkor az üzleti feltételeknek megfelelően a leadást követő 2 órán belül törölheted a megrendelésed a +36 1 550 7359-es telefonszámon vagy e-mailen az eshop@molo-sport.hu címen.

 • Leadtam egy rendelést, de tévesek a szállítási adatok

Amennyiben a kézbesítési címet, telefonszámot, e-mailt vagy egyéb adatot rosszul adtad meg, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen, s ezt minél gyorsabban tedd meg, hogy módosítani tudjuk.

 • Mennyi a határidő az áru visszaküldése esetén?

Az áru visszaküldésére a kézhezvételtől számított 30 napod van anélkül, hogy bármivel indokolnád. További információt a honlapot találsz az áru visszaküldése menüpont alatt.

 • Milyen címre küldjem vissza terméket csere vagy elállás esetén?

A visszaküldési cím a következő: SPORTISIMO, Pazonyi út 36 (Tesco épülete), 4400 Nyíregyháza. További erről szóló információt a Szállítás és fizetés menüpont alatt találsz.

 • Hol találom a rendelésszámot?

A rendelés számát a fiókodban, a számlán és a visszaigazoló e-mailben találod meg.

 • Hogyan vehetem fel veletek a kapcsolatot?

Bármilyen kérdés vagy megjegyzés esetén állunk rendelkezésedre. Ha szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, akkor a Kapcsolat menüpont alatt minden elérhetőséget megtalálsz.