adidas ULTRABOOST

40 490 Ft
2232059069
 • Leírás
 • Technológiák
 • Értékelés (0)
 • Hozzászólások (0)

Leírás

adidas ULTRABOOST

Adidas ULTRABOOST férfi szabadidőcipő Primeknit sztreccs textil felsőrésszel, ami kellemesen körülöleli a lábat, funkciós szerkezete pedig a célzott rögzítésről gondoskodik. A Boost® aktív elrugaszkodás és rugalmas talp gördülékeny lépést kínál. Eredeti dizájnját azonnal megkedveled, s viselheted hétköznap, enyhe sporttevékenységre vagy futásra. 

 • klasszikus fűzőrendszer
 • Primeknit légáteresztő, textil felsőrész
 • Boost® aktív elrugaszkodású köztes talprész
 • Continental gumitalp a jobb tapadásért nedves és száraz felületen
 • Stretchweb rugalmas cipőtalp
 • Torsion System&reg stabilizációs elem
 • könnyű és szoros konstrukció

adidas Ultra Boost

Az adidas Ultra Boost cipő a Boost habszivacsnak köszönhetően remek ütéscsillapítást és átlag feletti kényelmet kínál. A Stretch Web cipőtalp kifogástalan tapadással bír, s ezzel garantálja, hogy nem csúszol meg. A hibátlan bokatámogatás, a kiváló dizájn és a további kedvező tulajdonságok egyenes utat teremtenek ennek a cipőnek a lengendává váláshoz. Talán pont ezért szerették meg azonnal az olyan celebek, mint Kanye West vagy Beyoncé. Te is imádni fogod!

A termék paraméterei adidas ULTRABOOST

Szín fekete 85 %, piros 10 %, fehér 5 %
Köztes talprész BOOST™
Cipőtalp gumi, CONTINENTAL, STRETCHWEB
Felsőrész textil, Primeknit
Technológia TORSION® SYSTEM, CONTINENTAL, BOOST™, PRIMEKNIT, STRETCHWEB

Technológiák

TORSION® SYSTEM

A TORSION® SYSTEM technológia lehetővé teszi a láb természetes mozgását, és védi a természetellenes helyzetek ellen.

Az Adidas TORSION® SYSTEM a sportolás közben állandóan stabilizálja a láb középső részét, miközben lehetővé teszi a sarok és a lábujjak mozgását. Ennek köszönhetően a cipő jobban ül a lábon és ön jobban irányíthatja a mozgását. Ez a szisztéma tökéletesen merevíti a vázat, és segít a talajhoz való legjobb alkalmazkodáshoz, amin éppen fut, vagy játszik. A talajfogás természetesebb lesz – figyelem nélkül arra, hogy épp fut, teniszt játszik, vagy más teremsportot űz.

 

CONTINENTAL

Az Adidas és a világhíres gumiabroncsgyár egyesítették erejüket, végeredmény egy ellenálló, minőségi cipőtalp, mely lehetővé teszi a maximális fogást minden irányban, és bármilyen időjárási viszonyoknál. Fusson aszfalton, erdőben, vagy havon a Continentalra mindég számíthat. Kiváló tulajdonságok száraz és nedves felületen, nyári forróságban, vagy zord téli hidegben, emelkedésnél és csökkenésnél, ez a CONTINENTAL cipőtalp.  
 

BOOST™

Egyedi kapszulák ezrei alkotják a legpuhább és legmegbízhatóbb ütéscsillapítást, amit az adidas márka valaha is kifejlesztett. A BOOST™ a puha köztes talprészre jellemző kényelmet a keményebb talprész nyújtott biztos talajfogással kombinálja. Ráadásul a piac legjobb energia-visszaáramlást kínáló anyaga – hihetetlen 84%! A BOOST™ rendkívül formatartó anyag eltérő hőmérsékleten, azaz -20 °C és +40 °C között szinte semmit sem veszít tulajdonságaiból. 

PRIMEKNIT

Az adidas PRIMEKNIT egy gondosan kidolgozott felsőrész, mely természetesen alkalmazkodik minden futó lábfejéhez, segít csökkenteti az irritációt, és így nagyobb kényelmet nyújt. Egy darab kötött anyagból készült varrásmentes kivitelben, ami gondoskodik a légáteresztésről és az optimális szellőzésről.

STRETCHWEB

A STRETCHWEB egy innovatív cipőtalp, ami számos új adidas futócipőnél megtalálható. Legfőbb előnye, hogy rendkívüli módon alkalmazkodik a futók egyéni talajérintéséhez, és még simább és rugalmasabb talajfogást garantál. Ezt a hatást a STRETCHWEB cipőtalp és a BOOST™ köztes talprész szinergiája eredményezi. Az eredmény felejthetetlen érzés futás közben.

- a legjobb adidas futócipőknél használt fokozottan rugalmas, mégis ellenálló talp

hangsúlyosabbá teszi a BOOST™ technológia rendkívüli tulajdonságait a talajfogástól kezdve az elrugaszkodásig

- segíti a futás közben keletkező nyomás egyenletes elosztását

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés