adidas ULTRABOOST W

55 990 Ft
F36126 - 2233050324_Pink_5
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (0)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

adidas ULTRABOOST W

Adidas ULTRABOOST W női neutrális szabadidőcipő Primeknit sztreccs textil felsőrésszel, ami kellemesen körülöleli a lábat, légáteresztő, így a lábfejet szárazon tartja, funkciós szerkezete pedig a célzott rögzítésről gondoskodik. A Boost® aktív elrugaszkodás és rugalmas talp gördülékeny lépést kínál. Mindennapos viseletre és enyhe sporttevékenységre, futásra egyaránt alkalmas. 

 • klasszikus fűzőrendszer
 • Primeknit légáteresztő, textil felsőrész
 • Continental gumitalp a jobb tapadásért nedves és száraz felületen
 • Boost® aktív elrugaszkodású köztes talprész
 • könnyű és szoros szerkezet
 • Stretchweb rugalmas cipőtalp
 • Torsion System&reg stabilizációs elem

adidas Ultra Boost

Az adidas Ultra Boost cipő a Boost habszivacsnak köszönhetően remek ütéscsillapítást és átlag feletti kényelmet kínál. A Stretch Web cipőtalp kifogástalan tapadással bír, s ezzel garantálja, hogy nem csúszol meg. A hibátlan bokatámogatás, a kiváló dizájn és a további kedvező tulajdonságok egyenes utat teremtenek ennek a cipőnek a lengendává váláshoz. Talán pont ezért szerették meg azonnal az olyan celebek, mint Kanye West vagy Beyoncé. Te is imádni fogod!

A termék paraméterei adidas ULTRABOOST W

Szín rózsaszín 85 %, fehér 15 %
Köztes talprész BOOST™
Cipőtalp gumi, CONTINENTAL, STRETCHWEB
Felsőrész textil
Technológia TORSION® SYSTEM, CONTINENTAL, BOOST™, PRIMEKNIT, STRETCHWEB

Felhasznált technológia

TORSION® SYSTEM

A TORSION® SYSTEM technológia lehetővé teszi a láb természetes mozgását, és védi a természetellenes helyzetek ellen.

Az Adidas TORSION® SYSTEM a sportolás közben állandóan stabilizálja a láb középső részét, miközben lehetővé teszi a sarok és a lábujjak mozgását. Ennek köszönhetően a cipő jobban ül a lábon és ön jobban irányíthatja a mozgását. Ez a szisztéma tökéletesen merevíti a vázat, és segít a talajhoz való legjobb alkalmazkodáshoz, amin éppen fut, vagy játszik. A talajfogás természetesebb lesz – figyelem nélkül arra, hogy épp fut, teniszt játszik, vagy más teremsportot űz.

 

CONTINENTAL

Az Adidas és a világhíres gumiabroncsgyár egyesítették erejüket, végeredmény egy ellenálló, minőségi cipőtalp, mely lehetővé teszi a maximális fogást minden irányban, és bármilyen időjárási viszonyoknál. Fusson aszfalton, erdőben, vagy havon a Continentalra mindég számíthat. Kiváló tulajdonságok száraz és nedves felületen, nyári forróságban, vagy zord téli hidegben, emelkedésnél és csökkenésnél, ez a CONTINENTAL cipőtalp.  
 

BOOST™

Egyedi kapszulák ezrei alkotják a legpuhább és legmegbízhatóbb ütéscsillapítást, amit az adidas márka valaha is kifejlesztett. A BOOST™ a puha köztes talprészre jellemző kényelmet a keményebb talprész nyújtott biztos talajfogással kombinálja. Ráadásul a piac legjobb energia-visszaáramlást kínáló anyaga – hihetetlen 84%! A BOOST™ rendkívül formatartó anyag eltérő hőmérsékleten, azaz -20 °C és +40 °C között szinte semmit sem veszít tulajdonságaiból. 

PRIMEKNIT

PRIMEKNIT cipő felsőrész az Adidas márkától, úgy van kidolgozva, hogy természetesen alkalmazkodjon a lábhoz, s így gátolja az irritációt és növelje a kényelem érzést. Ez egy varratmentes felsőrész, egy darab szőtt anyagból, mely ideális légáteresztést és szellőzést biztosít.

STRETCHWEB

Korszerű cipőtalp STRETCHWEB megnevezéssel, mely az újsorozatú Adidas futócipőknél található meg. Legnagyobb előnye az alkalmazkodó tulajdonsága, s így biztosítani tudja a tökéletes talajfogást. Ezt köszönheti a STRETCHWEB talp és a BOOST™ köztes talprész ötvözetének. - felejthetetlen élményt kínál futás közben 

- egyedi rugalmas és tartós cipőtalp típus, melyet az Adidas a legjobb futók számára készít 
- a BOOST™ technológia segít az elrugaszkodástól a talajfogásig 
- segít a futás közben keletkezett nyomás egyenletes elosztásában

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés