Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

adidas SUPERSTAR

36 790 Ft
2231098056
  • Leírás
  • Értékelés (0)
  • Hozzászólások (0)

Leírás

adidas SUPERSTAR

A ’70-es évekből származó adidas SUPERSTAR uniszex lábbeli a legjobb kosarasok kedvenc modellje volt. Azóta ez a modell folyamatosan fejlődött, s ma már egyedülálló streete style-lal rendelkezik. Cserzett bőrből készült, ami luxusárnyalattal látja el. Orrán kultikus gumiborítás és erős gumitalpa kosaras gyökereire utalnak. Ez a modell minden adidas mániákus számára ajánlott, akik szeretik a bevált klasszikust.
  • fűzős szorítórendszer
  • minőségi felsőrész cserzett bőrből
  • strapabíró gumi cipőtalp
  • kontrasztos 3 adidas csík
  • klasszikus dizájn

adidas Originals

Az adidas Originals kollekció a kultikus street fashiont a márka több évtizedes múltja, valamint zenei, divat- és sportikonok ihlette különböző stílusokban hozza el neked. Kik inspirálták a kollekció darabjait? Például a legendás RUN DMC együttes, Nicki Minaj énekesnő, Jeremy Scott, a megosztó divattervező, vagy a focisztár, David Backham. Street, urban és hip-hop divat: csak rád vár, ha nem szeretnél a tömeggel sodródni és megmutatnád egyediségedet. Az adidas Originals kollekció olyan ikonikus cipőket is rejt, mint a Superstar, a Stan Smith, a Samba vagy a ZX modellek, melyeket eredetileg sportolásra terveztek, ma már azonban a street divat elengedhetetlen darabjai.

adidas Superstar

A termék paraméterei adidas SUPERSTAR

Felsőrész bőr
Cipőtalp gumi

Értékelés (0)

Teljes értékelés

0

termék értékelése

0
0
0
0
0

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

Hozzászólások (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés