adidas JAN BS 2 MID I

6 990 Ft
2204037040
 • Leírás
 • Felhasznált technológia
 • Értékelés (4)
 • Diszkusszió (0)

Leírás

adidas JAN BS 2 MID I

Az adidas JAN BS 2 MID I magasszárú gyerekcipőt gyermeke számos tevékenységre használhatja. Magasszárú kivitele és tépőzáras pántja rögzítik a bokát. ADIFIT® mechanizmus a megfelelő méret kiválasztása érdekében. Az ORTHOLITE® formázott talpbetét maximális komfortot biztosít. NON-MARKING cipőtalp, ami nem hagy nyomot.

 • magasszárú gyerekcipő tépőzáras pánttal
 • ADIFIT® mechanizmus a megfelelő méret kiválasztása érdekében
 • antimikrobiális, formázott ORTHOLITE® betét
 • NON - MARKING talp, mely nem hagy nyomot

A termék paraméterei adidas JAN BS 2 MID I

Felsőrész szintetika, textil
Cipőtalp gumi
Technológia ADIFIT™, NON-MARKING, ORTHOLITE®

Felhasznált technológia

ADIFIT™

Az ADIFIT™ technológia megtalálható az Adidas gyerekcipők nagy részében. Megmutatja önnek, hogy mikor kell új cipőt vásárolni.

Az ADIFIT™ szisztéma a legalkalmasabb út, mellyel meg lehet mutatni a cipők pontos méretét az ők gyorsan növő lábuknál. Alapja a kivehető betét, mely az Adidas cipők nagy részénél megtalálható. Legnagyobb előnye, hogy megmutatja a szülők és elárusítók számára, hogy a cipő pontosan ül e a gyerekek lábán.    

Az ADIFIT™ a gyakorlatban: Az alapprobléma az, hogy a kis gyerekek nem tudják megmondani, hogy a cipő jól ül e a lábukon, vagy ellentétben nyomja a pici lábukat. Ezért az összes Adidas kivehető gyerekbetéten fel van tüntetve a szükséges terület, ami a cipőn belül a rendelkezésre áll. Ezért a kipróbáláshoz elég a gyerek lábát a betétre ráhelyezni, s az megmutatja a cipő optimális nagyságát.  

NON-MARKING

NON-MARKING megjelölés a cipőknél azt jelent, hagy az adott cipő nem hagy „fekete csíkot „maga után.

Ezen technológiájú Adidas cipőtalpak speciális Adidas anyagból készülnek, melyek nem hagynak semmilyen nyomot a padlón. Nagy részben tornatermekben alkalmasak, ahol nem kívánatosak a színes vonalak a padlón. A teremsportoknál a gyors mozgás gyakori. A sportolók szeretik a gyors mozgást minden irányban, miközben a mozgást felett ellenőrzést szeretnek. A gumi cipőtalp lehetővé teszi a gyors reagálást, ugrálást, sprintelést és a korlátlan irányváltoztatást.  

Az Adidas cipőkben alkalmazott anyagok a beltéri sportokhoz soha nem hagynak semmilyen szennyeződést a padlón, és nagyon ellenállóak és tartósak.

ORTHOLITE®

Az ORTHOLITE® betét egyedi szerkezetének köszönhetően kiválóan elnyeli az ütéseket, és lehetővé teszi a levegő szabad beáramlását eme szerkezetbe. Ennek köszönhetően az izzadság gyorsabban van levezetve és a betét gyorsabban szárad, ellentétben a hagyományos, hasonló betétekkel. Következő előnye az ORTHOLITE® betétnek az antibakteriális kezelése, mely meggátolja a baktériumok és a kellemetlen szag keletkezését. Ön ezért gondtalanul edzhet, vagy versenyezhet.

Értékelés (4)

Teljes értékelés

4

termék értékelése

1
1
0
1
1

Van ilyen terméked? Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Saját értékelés írása

Új értékelés írása

1

Jelöld meg a termékkel kapcsolatos tapasztalataidat

Rossz
Kitűnő

2

Mondj valamit magadról


3

Írj szöveges értékelést

Szöveges értékelésed segíthet másoknak a termék kiválasztásánál, éppen ezért ne fél kiemelni a termék előnyeit és/vagy hátrányait.

 • Nikol Tomanová - 7:48 29. 1. 2018


 • j007 - 20:09 20. 9. 2017


 • Míša - 10:43 15. 2. 2017


 • Nikol - 3:29 20. 1. 2017


Diszkusszió (0)

Kérdezz, szívesen segítünk

Új hozzászólás

A diszkusszióhoz csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.


Bejelentkezés