Kedves vásárlóink, a Molo-Sport működése 2023. március 31-én megszűnik. Minden kötelezettséget az anyavállalat Sportisimo s.r.o. vállal át. Az Önök jelenlegi megrendelései a szokásos módon kerülnek kiszállításra. Kérjük, panaszaikkal és visszatérítésekkel forduljanak a Sportisimo ügyfélszolgálatához.

Adatvédelem

Az adatvédelmet és a titoktartást nagyon komolyan vesszük és a hatályos nemzeti és európai szabályozásnak megfelelően járunk el. Az személyes adatokra vonatkozó legfontosabb szempontokat az alábbiakban ismertetjük.

Személyes adatait kizárólag kifejezett hozzájárulásával dolgozzuk fel szigorúan a 101/2000. sz., a személyes adatok védelméről szóló módosított törvény és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről. Cégünk, azaz SPORTISIMO s.r.o. korlátolt felelősségű társaság, székhelye: Řevnická 170/4, 155 21 Prága 5, KSH-szám: 26194627, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, C szakasz 78675 lajstromszámon, az ún. személyes adatok adatkezelője, regisztrálva van a cseh Adatvédelmi Hivatalnál.

1. MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT ŐRZÜNK MEG?

Megőrizzük azokat az információkat, amelyeket hozzájárulásával kaptunk Öntől, például amikor regisztrált webáruházunkba, részt vett versenyünkön, feliratkozott e-mailes hírlevelünkre vagy amikor kapcsolatba lép velünk. A leggyakoribb adatok a név, cím, e-mail cím, telefonszám és születési dátum.

Továbbá érdeklődési köréről szóló információkat is rögzítünk azáltal, hogy elemezzük az Ön által kapott webhelyekről és e-mail üzeneteinkből származó kattintásait.

Amikor első alkalommal lép velünk kapcsolatba, akkor létrehozzuk profilját az adatbázisunkban. A későbbiekben az Öntől kapott bármilyen információk szintén mentésre kerülnek. Minél több információt kapunk Öntől, annál egyedibb és érdekesebb ajánlatokat küldünk a jövőben.

2. MIRE HASZNÁLJUK FEL EZEKET AZ ADATOKAT?

Ezeket az adatokat a következő célokra használjuk fel: (i) rendelésének (adásvételi szerződés létrejötte) és az ehhez kapcsolódó jogok (esetlegesen reklamáció stb.) teljesítésére, szerződő felek azonosítására és ezen rendelések/szerződések („szerződési célokhoz szükséges adatok”) nyilvántartásba vételére, (ii) a SPORTISIMO KLUB-ban való nyilvántartására és az ehhez kapcsolódó előnyök, ezzel összefüggésben lévő teljesítésekre és tevékenységekre (klubkártya, kedvezmények stb.) („a klub céljához szükséges adatok”) és (iii) cégünk marketing céljaira, személyre szabott kereskedelmi tájékoztató/célzott reklámok küldésére, versenyekről szóló tájékoztatás küldésére (fogyasztói), az elégedettségről, az eladó értékeléséről, vásárlásról vagy termékről szóló kérdőív kiküldésére, egyéb tájékoztató, kérdőív vagy a nyújtott szolgáltatások fejlesztésére, ellenőrzésére, áruk eladására vonatkozó tájékoztató küldésére, vevői közvélemény-kutatásra és a kereskedelmi tájékoztató elektronikus úton történő kiküldésére, a 480/2004. törvény értelmében („marketing célú adatok”).

3. MENNYI IDEIG ŐRIZZÜK MEG AZ ADATOKAT?

A szerződés teljesítéséhez szükséges adatait tíz (10) évig őrizzük meg/kezeljük. A klub céljaihoz szükséges adatait öt (5) évig őrizzük meg/kezeljük. A marketing célú adatait három (3) évig őrizzük meg/kezeljük.

4. KÉRHET INFORMÁCIÓT ARRÓL MILYEN ÖNRE VONATKOZÓ ADATOKAT KEZELÜNK?

Igen. Bármikor kérhet információt adatainak nyilvántartásáról.

5. KÉRHETI ADATAINAK MÓDOSÍTÁSÁT, TÖRLÉSÉT?

Igen. Természetesen bármikor lehetősége van adatainak részleges vagy teljes törlési kérelmére levélben, e-mailben az eshop@molo-sport.hu címre való értesítésével, vagy más megfelelő kommunikációs formában a weboldalunkon szereplő elérhetőségeken. Kérését késedelem nélkül teljesítjük és azonnal töröljük a további reklámanyagok kiküldését.

A kereskedelmi tájékoztató kiküldését szintén bármikor megszüntetheti (leiratkozhat) a megfelelő kereskedelmi tájékoztatóban található megfelelő hivatkozásra kattintva.

Bizonyos esetekben a törvény megköveteli, hogy adatai megőrzésre kerüljenek és ne törlésre, így a fájl zárolva lesz, de nem törölve, s ez a szerződéshez szükséges célok esetén érvényes. Ezen adatok megőrzése maximum a fent feltüntetett időpontig történik, szükséges az eladott árukra vonatkozó kölcsönös jogok alkalmazása és rendezése céljából.

6. ÁTADJUK ADATAIT HARMADIK FÉLNEK?

Nem, előzetes hozzájárulása nélkül adatait nem továbbítjuk harmadik fél részére a fent megnevezetett célokon kívül (további felhasználásra), különösen mivel adatai nem eladhatók, nem adhatók bérbe és nem kicserélhetők. Amennyiben más céget – ún. adatfeldolgozót (adatfeldolgozásra hivatott cég) feljogosítunk feladatunk befejezésére/teljesítésére (pl. információk kiküldésére), akkor természetesen ezektől a cégektől azonnal megköveteljük adatainak védelmét, továbbá ezek a cégek csak és kizárólag a megadott célra használhatják fel személyes adatait. Ezeknél a cégeknél azt is megköveteljük, hogy ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal és a hatályos jogszabályokkal összhangban kezeljék adatait.

7. SZEMÉLYES ADATAINAK BIZTONSÁGA

Minden személyes adatot magas szintű biztonsággal ellátott szervereken tárolunk, és illetéktelen személyek visszaélése ellen védve vannak. Cégünk hasonlóképpen betartja a további biztonsági intézkedéseket az adatvédelem vonatkozásában.

8. AZ ADATVÉDELEMMEL ÉS -KEZELÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ TOVÁBBI JOGOK

Az érdekelt fél az adatvédelemmel összefüggésben jogosult:

  • tájékoztatást kérni tőlünk a feldolgozás alatt álló személyes adatairól,
  • hozzáférést kérni tőlünk ezekhez az adatokhoz, aktualizáltatni, módosíttatni, esetlegesen kérheti a feldolgozás korlátozását,
  • az adathordozhatóságra (kérelmére átadjuk az Ön által meghatározott harmadik félnek nyilvántartásunkban szereplő adatait),
  • kérelmezni a személyes adatok törlését – kivéve a szerződés céljával összefüggő adatok,
  • másolatot kérelmezni a feldolgozott adatokról,
  • kifogás benyújtására nálunk a személyes adatainak feldolgozása tekintetében,
  • panasz benyújtására a cseh Adatvédelmi Hivatalnál (https://www.uoou.cz),
  • bírói jogvédelemre, amennyiben úgy ítéli meg, hogy a jogi előírásoknak megfelelően jogai sérültek a személyes adatainak feldolgozása során.

 

Természetesen arra fogunk törekedni, hogy megfeleljünk minden jogos kérelmének és követelményének, melyeket képesek leszünk teljesíteni a személyes adatfeldolgozás során.

Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a személyes adatok védelmét felügyelő szerv a cseh Adatvédelmi Hivatal, székhelye Pplk. Sochora 27, Praha 7, 17000, www.uoou.cz

Az adatvédelemmel kapcsolatos további információk weboldalunkon máshol is feltüntetésre kerülhetnek.

Bármilyen kérdés, kérelem stb. esetén ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot